HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 11 Join date : 06/01/2017
Temat: Re: Skrzący warsztat Nie Maj 14, 2017 7:52 pm
Linkacz:Klik! Sygna/Av: avatarek! Wymiary sygny: Standardowy na naszym forum~ Główny napis: Matt Mały napis: Soul of bravery Inne życzenia: Jeśli da radę to może jakieś ładne tło? ;v; I wszelkie inne bajery według uznania, bo nadal jesteś moim awatarkowym mistrzuniem!
Główny napis: Volffin Mały napis: Czasem najtrudniej jest wytrzymać z samym sobą. (czy coś w tym rodzaju XD nie umiem w napisy) Inne życzenia: baw się ile dusza zabraknie (i poproszę rameczkę)
HP : 100 Poziom duszy : 7 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 60 Join date : 28/10/2016 Age : 18
Temat: Re: Skrzący warsztat Sob Cze 17, 2017 3:18 pm
Linkacz: To to Sygna/Av: Avatar. Wymiary sygny: - - - - Główny napis: Michael rzecz jasna. Nie wiem gdzie ten napis wciśniesz, ale najlepiej żeby nie zasłaniał mocno twarzy. No chyba, że inaczej się nie da. Mały napis: The Pyromaniac jeżeli się zmieści. Jeżeli nie, to bez. Inne życzenia: Nie mam, rób tak jak będzie Ci wygodnie.
Temat: Re: Skrzący warsztat Nie Lip 30, 2017 9:11 pm
Linkacz:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e0/89/66/e0896666b9fa7371b908782bf5db6d4f.jpg Sygna/Av: Av Wymiary sygny: --Bazowe -- Główny napis: Xin Mały napis: Interesting is just what we do not know yet. [Jakiś kawaii uśmieszek X3] Inne życzenia: Jakby można było trochę skrócić avka, żeby jakoś fajnie wyglądał. Nie wiem, nóżki uciąć... Nie znam się, pozostawiam więc to w twoich rękach senpai~~
Bar u Grillbyego - 1 PD Trening - 1 PD Fabuła z Vorbisem - 50 Exp Fabuła z Quidianem - 50 Exp Trening - 70 exp Fabuła z Pati - 75 expa Fabuła z Sansem - 45 expa Fabuło/sesja z Pati - 125 expa
Bar u Grillbyego - 1 PD Trening - 1 PD Fabuła z Vorbisem - 50 Exp Fabuła z Quidianem - 50 Exp Trening - 70 exp Fabuła z Pati - 75 expa Fabuła z Sansem - 45 expa Fabuło/sesja z Pati - 125 expa
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 10 Join date : 30/07/2017 Age : 19
Temat: Re: Skrzący warsztat Wto Sie 01, 2017 3:32 pm
Może ja też poproszę. Aczkolwiek nie wymagam :v
Linkacz:https://m.imgur.com/NVofu6m Sygna/Av: Avatar. Wymiary sygny: N/A Główny napis: The G-Bot Mały napis: The Mechanical Wonder (nad głównym napisem) Ultimate Guardian GYRO.MK4 (pod głównym napisem) Inne życzenia: Jeśli masz jakiś filtr sprawiający żeby wyglądało to jak stary plakat reklamowy to było by fajnie, najlepiej żeby napisy też tak wyglądały. Było by też fajnie gdyby był wycięty jak na moim obecnym avatarze. No i żeby były tam wszystkie podane przeze mnie napisy.
w sensie zeby avek byl najwiekszy jaki mozliwy.. czyli normalny cnie
Główny napis:
Chara
Mały napis:
Angel of Death
Inne życzenia:
chcialbym bez ramek na tekscie, tekst nie w kolku ani nie w ramce tylko normalnie, i jesli mozna ladna czcioneczka. Taka.. fikusna.. zawijasowa moze. Cos w rodzaju czcionek script ?
Chcialvym aby obrazek mial jak najwiecej postaci jesli chodzi o wysokosc i aby jak najwiecej szkrzydrl sie zmiescilo.
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 69 LOVE : 0 Liczba postów : 177 Join date : 29/06/2016 Age : 17
Temat: Re: Skrzący warsztat Czw Sie 03, 2017 10:15 am
dobra, koniec z zamówieniami, 3/3 juz mamy ;v; kocham was ok
+ widzę ze nie wszyscy załapali: "wymiary sygny" odnoszą się do wymiarów sygnatury, nie avatara. Wiec jeśli nie zamawiacie sygny, usuwacie tą linijkę z formularza. Dziękuję, miłego dnia~
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 89 LOVE : 0 Liczba postów : 123 Join date : 28/07/2017
Temat: Re: Skrzący warsztat Pon Sie 14, 2017 8:41 pm
SAVER I will save your own death!
Religia nie religia - byle przyklęknąć na starcie. Ojczyzna nie ojczyzna - byle się zerwać do biegu. Niezła i sprawiedliwość na początek. Potem już pędzi sama. Nienawiść. Nienawiść. Twarz jej wykrzywia grymas ekstazy miłosnej.
Ach, te inne uczucia - cherlawe i ślamazarne. Od kiedy to braterstwo może liczyć na tłumy? Współczucie czy kiedykolwiek pierwsze dobiło do mety?
Zdolna, pojętna, bardzo pracowita. Czy trzeba mówić ile ułożyła pieśni. Ile stronic historii ponumerowała. Ila dywanów z ludzi porozpościerała na ilu placach, stadionach.
Jest mistrzynią kontrastu między łoskotem a ciszą, między czerwoną krwią a białym śniegiem. A nade wszystko nigdy jej nie nudzi motyw schludnego oprawcy nad splugawioną ofiarą.