Jellyka Mieszkaniec
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 225 Join date : 06/12/2015
| Temat: Szuwarowy sklepik [ZBROJOMISTRZ] Pon Gru 12, 2016 11:43 pm | |
| Podstępne wodne stworzenia uwiły sobie gniazdko w pobliżu głównej drogi przez Wodospady. Nie jest łatwo dostać się do tego miejsca nie zamoczywszy się co najmniej do kolan, jednak warto tutaj przyjść - główna sprzedawczyni o wyglądzie zbliżonym do humaidalnego ptaka potrafi oferować naprawdę zacne towary. Oczywiście trzeba mieć na uwadze, że co jakiś czas do sklepu wparować może któreś z Temmie przeszkadzające w sposób znaczny w zawarciu transakcji. Cennik:- Bagienny miecz (Broń poziom 2 + trucizna) - 75 szł,
- Bagienny łuk i strzały (Broń poziom 2 + trucizna) - 75 szł,
- Bagienna tarcza (Ochrona poziom 2) - 75 szł,
- Płaszcz przeciwdeszczowy (Ochrona poziom 1 + przeciw deszczowi) - 35 szł,
- Lecznicze zioła z bagien (leczą losowo 10-30% HP) - 15 szł,
- Pokraczne ozdoby tworzone przez Temmie (Przedmiot użytkowy poziom 1) - 75 szł,
- Ulepszenie przedmiotu o 1 poziom - 25-200 szł (zależnie od poz.),
- Zatrucie przedmiotu (dodanie efektu nałożenia trucizny) - 100 szł.
Pomysłodawcą lokacji jest Toriel | |
|
Mino Żółtodziób
HP : 78 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 1 Liczba postów : 39 Join date : 25/10/2016
| Temat: Re: Szuwarowy sklepik [ZBROJOMISTRZ] Pią Gru 16, 2016 4:35 pm | |
| Ruszyłem przez wodę. Uch ohyda. Więc to tu można kupić przedmioty. Wszedłem do gniazdka. Była tam kartka z cenami nabita na patyk. Jedyne co mnie zainteresowało to efekt zatrucia i zioła. Podszedł do ptaka i powiedział.
Witam. Chciałbym kupić efekt zatrucia na broni i dwa zioła lecznicze. To będzie 130sz?
Wyciągnąłem z wewnętrznej kieszeni bluzy odpowiednio dużo pieniędzy. | |
|