HP : 100 Poziom duszy : 4 Doświadczenie : 23 LOVE : 0 Liczba postów : 719 Join date : 06/12/2015 Age : 30 Skąd : Nie z tego świata
Temat: I Urodziny Forum + Mikołajki Wto Gru 06, 2016 11:01 pm
Dzień Dobry, Cześć i Czołem
Kochani użytkownicy Beyonda. Dziś jest 6 grudzień i to nie tylko oznacza mikołajki, ale także Pierwsze Urodziny tego forum! Tegoroczny 6 grudzień to jakże zwykły, ale i istotny dzień. Mój wcześniejszy forumowy twór nie przetrwał nawet roku, ale dzięki wam, mój drugi projekt dożył swoich urodzin oraz nie umrze raczej z jutra rana.
Serdecznie wszystkim dziękuję za to, że jesteście, a BlackDream, Toriel, modom i mistrzom gry, a także Undyne, mimo jej czynu, dziękuję za wszelką pomoc w tworzeniu forum.
Z tej podwójnej, urodzinowo-mikołajkowej okazji każdy użytkownik posiadający aktywną Kartę Postaci może odebrać sobie prezent w postaci: Pięćset stuk złota + przepyszne, upieczone przez królową Podziemia ciasto karmelowo-cynamonowe. Ale, ale, nie tak zupełnie za darmo.
Żeby dostać swoją paczuszkę, trzeba w tym temacie, do 12 grudnia 2016 napisać życzenia urodzinowe dla forum. Parę słów, wierszyk, piosenkę, można nawet narysować kartkę świąteczną. Ogólnie format dowolny
[/b]
Burgerpants Bywalec
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 98 Join date : 06/01/2016
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Sro Gru 07, 2016 3:03 pm
Prosz, łapaj, Gallu. Najlepszego, forum.
Chara Mistrz Gier
HP : 100 Poziom duszy : 6 Doświadczenie : 82 LOVE : 6 Liczba postów : 517 Join date : 13/06/2016 Age : 26 Skąd : niestety... sosnowiec
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Czw Gru 08, 2016 10:01 pm
Na tym forum znalazłam przyjaciół na tym forum znalazłam rodzinę pomiędzy liniami, dostałam duszę stałam się sobą, charą księżniczką dziękuję ~ Chara Dreemuur
No, a ostatecznie jako ja... DZIĘKUJĘ TAKŻE. U was znalazłem serio prawdziwą rodzinę i przyjaciół. Tori była prawdziwym tutorielem ( zresztą zgodziła się pójsc ze mną na studniówkę, za co bardzo lovciam siostrę ) A wy wszyscy tolerujecie moją innosc. Kocham! wszystkiego najlepszego Forum, i miejmy nadzieję, że ten rok będzie jeszcze lepszy. no i że za rok Chara oficjalnie zostanie objęta ochroną rodziny królewskiej... No i że jej zła natura zniknie.
A no i to moje pierwsze forum PBF, więc także jej. ( a tak w ogóle dobrze się sprawuję zarówno jako gracz jak i jako mg, bo wiecie, to moje pierwsze forum )
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ostatnio zmieniony przez psychopata dnia Czw Gru 08, 2016 10:18 pm, w całości zmieniany 2 razy
Doggo Mistrz Gier
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 1 Liczba postów : 356 Join date : 10/07/2016
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Czw Gru 08, 2016 10:13 pm
No cóż... to już rok. To moje pierwsze forum na którym zostałem MG, moje pierwsze forum które dotyczyło UT, moje pierwsze forum gdzie znalazłem naprawdę dobrych przyjaciół i... gdyby tak dobrze pomyśleć to mógłbym wymieniać do jutra XD Więc, streszczając; pomimo tego że wciąż żałuję paru decyzji (Patrz: Akcja w Zamku a.k.a. zabicie Chici bądź mój pomysł grania duszą... o akcji u Grillby'ego nie mówiąc) to i tak cieszę się że znalazłem to forum, założyłem kp i postanowiłem zostać... mam nadzieję że będę mógł złożyć podobne życzenia na kolejne urodziny... i być może kiedyś uda mi się spotkać w was realu, ludzie (Nie, w tesco! XD Sry. ten tekst sam się o to prosił). Cóż... to chyba wszystko. Najlepszego! *Wystrzeliwuje Fajerwerki*
KiedyśSans Obywatel
HP : 100 Poziom duszy : 18 Doświadczenie : 45 LOVE : 2 Liczba postów : 293 Join date : 02/01/2016 Age : 34 Skąd : Tomaszów Podziemiecki
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Czw Gru 08, 2016 10:35 pm
To nie jest pierwsze forum PBF na którym siedzę (i się lenię), jestem też umiarkowanie aktywny na jeszcze jednym. Nadal nie zdecydowałem się odpalić avengersowego konta bo... zajedziecie mnie aktywnością ludzie xD To forum jest wręcz NADaktywne jak na moje zdolności pisania. Nie byłem chyba od samego początku, mało tego, konto Sansa przejąłem po innej osobie (która nie wiem, czy zniknęła w odmętach czasu, czy nadal jest gdzieś blisko nas). W zasadzie dołączyłem za namowami niesławnej Undy, która po prostu lepszego Sansa nie widziała. I chyba, chociaż w tym aspekcie się nie pomyliła. Przełom na forum miałem w sumie kiedy Tori wróciła. Nie wiem już czy to ja ją obudziłem z dłuższego snu nieaktywności, czy ona sama, ale jedno jest pewne - to dzięki niej to forum wygląda teraz, jak wygląda, rozwija się i jest właśnie NADaktywne. No i jeszcze Gall. I ta wspomniana trójka ukształtowała obecną sytuację w dużym stopniu. Admin się leni? Ależ rozumiem to idealnie xD Ogólnie jeśli chodzi o UT to się powoli wypalam, dlatego mój Sans idzie w moją stronę - bardziej shounenową. Dlatego spodziewajcie się ode mnie masy walk, opisów starć, bronienia potworów na któych mi zależy. No i jest jeszcze druga rzecz - to forum UT zniszczyło mi życie, a jednocześnie poznałęm masę ludzi. Wartościowych, życzliwych, wyluzowanych, a jednocześnie takich, którzy muszą radzić sobie z codziennymi problemami, albo po prostu mają typową presję społeczną. Szymon chyba przykładem, Knux podobnie. Ale im dalej w las i więcej konf GG tym bardziej dostrzegam, że problemy ma z nas KAŻDY. Dlatego łapcie więcej tej determinacji, ne poddawajcie isę, nie pozostawajcie obojętnymi i pamiętajcie o osobach z którymi postanowiliście związać cząstkę swego życia, bo kto wie, może niektóre więzi zostaną na całą jego resztę Tak, smęce jak nie-sans, ale taka prawda. Czasem jestem wkurzający, że zwlekam z odpisami, ale chyba nie spodziewaliście się od Mistrza Lenistwa punktualności xD Trzecia sprawa - to pierwsze forum, na którym wielu userów spotkałem na żywo, głównie na konwentach Potem dziwnie się zasiada przed kompem i znów wczuwa w rolę jaką trzeba. Na koniec powiem tylko tak - nie poddawajcie się! Miejcie tą Determinację, by żyć, by pisać, przez pisanie pokonywać szarugę dnia codziennego. Niech wam podskoczą morale o 20 punktów, i oby mój post nie okazał się być jeno pustym wywodem. Pamiętajmy o sobie. I przetrwajmy. Nie upadnijmy, a jeśli nawet...cóż, są kolejne fora i fandomy na których isę spotkamy. Co ja mówiłem o Avengersach? xD
Jellyka Mieszkaniec
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 225 Join date : 06/12/2015
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Pią Gru 09, 2016 12:10 am
No cóż. To dołącza się i drugi najbardziej leniwy user tego forum~ Sans w końcu musiał coś po ojcu odziedziczyć, co nie c: To nie moje pierwsze forum, to trzeba przyznać. Ale w ciągu całego swojego siedzenia na PBFach, to tak naprawdę drugie, gdzie wszyscy są jak jedna wielka, kochająca się rodzina. To w sumie jedna z rzeczy, które najbardziej lubię. Kiedy wszyscy się ze sobą dogadują (wiadomo, sprzeczki i większe kłótnio dramy są zawsze, no ale kończy się przeważnie dobrze) i pomagają sobie nawzajem. Tak szczerze nie ma tutaj osoby, która wypięłaby się na kogoś i powiedziała "Co mnie to obchodzi". To aż wręcz dziwne, ale... Cieszę się z tego powodu. Tak samo jak cieszę się z tego, że razem z Gallem postanowiliśmy zrobić to forum. Mimo wszystko dziękuję też Undy. Szczerze gdyby nie to, że na samym początku forum się tak do mnie przyczepiła, bo miałam zamiar grać jako Alphys, pewnie szybko bym odleciała w siną dal, a tak? Nie wyobrażam sobie póki co życia bez was ludzie. To wszystko tak bardzo urosło, że wow. Po prostu, wow. Nie sądziłam, że nasze małe forum będzie cieszyło się takim zainteresowaniem. Teraz można w sumie śmiało stwierdzić, że UT to tylko Uniwersum, w którym gramy. Nieważne czy postacie kanoniczne czy własne OC. Każdy dokłada tą cząstkę siebie w graną postać (nie, to nie znaczy, że jestem psychopatą jak Gaster :C) i tworzy historię, której nikt nie przewidział i nawet nie pomyślał tworzyć. Jak choćby Gaster z Kryształem Resetu, który miał prawie bezduszną żonę, która jeszcze urodziła mu córkę! No tego nie znajdziecie nigdzie! Tak jak tego co działo się w Holu Osądu czy teraz ogólnie na Zamku. To już nie jest typowy UT. To nasz własny UT, którego nikt nie da rady podrobić~ Dziękuję Gallowi za to, że zrobił to forum, Undyne za to, że mnie tutaj przytrzymała, Sansowi za jego kiepskie żarty, Toriel za to, że jest jednym z tych kleistych składników trzymających nas razem, Alexowi za to, że jest naszym zabijaczem Chatu i mistrzem dramatyzowania co do Gastera, naszym moderatorką, za to że tak ładnie przykładają się do swojej pracy, no i ogólnie naszym MG za to, że robią takie niezapomniane fabuły i zawirowania~ Po prostu.. Dziękuję wam wszystkim, za to, że jesteście i za to, że każdy każdego wspierał! Jak to powiedział Sans. W razie czego, jest jeszcze masa innych fandomów i for, a taka rodzinka się nie zgubi i raczej jeszcze szybko nie rozklei~
Rhav Obywatel
HP : 100 Poziom duszy : 3 Doświadczenie : 21 LOVE : 0 Liczba postów : 403 Join date : 19/03/2016 Age : 26
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Pią Gru 09, 2016 12:11 am
O rany, urodziny forum! Yey! *rzuca konfetti* (つ˵•́ω•̀˵)つ*・。゚҉̛༽̨҉҉ノ Niestety, nie jestem zbyt dobra w pisaniu życzeń, ale takiej okazji nie można przegapić! no i pinionżki Cóż, nie ma mnie od samego początku, ale i tak czuję się stosunkowo stara stażem. Cieszę się niesamowicie, że tutaj dołączyłam. Nawet nie wiecie jak się bałam, pisząc kartę postaci! Stresowałam się, że coś będzie nie tak, że za mało znam (i za mało lubię, bo szczerze powiedziawszy na początku nie przepadałam) postać Alphys, czy w ogóle całe uniwersum UT. Obawiałam się, że ta mała społeczność będzie zamknięta i nie będę się potrafiła wkręcić. Cóż, chyba głupszej rzeczy nie mogłam sobie wymyślić. Zostałam ciepło przyjęta, nikt nigdy mnie nie piętnował z powodu pisania (odchodzenia od charakteru, czy za sam styl .__. różne głupie obawy się rysowały w mojej głupiutkiej główce, don't judge) i w ogóle było fajnie. Dzięki forum przypomniałam sobie, że da się zawierać internetowe znajomości i że to wcale nie jest takie złe! Jestem dumna, że dochrapałam się stanowiska mistrza gry i moderatora - dobrze jest współtworzyć coś, co się tak bardzo polubiło! Także za to wszystko chciałabym strasznie podziękować wszystkim użytkownikom - bo w końcu to my tworzymy to forum! i pogratulować adminom - to niesamowite, że stworzyliście coś takiego! Mam nadzieję, że jesteście z siebie zadowoleni, bo są ku temu powody! ♥ Całemu forum życzę dalszego rozwoju, by nie stanęło w miejscu i by cały czas przybywało takich sympatycznych użytkowników! A niczego innego chyba nam nie trzeba, nie? Także, no... Kiedy oblewamy te urodziny? B)
Lynx Bywalec
HP : 100 Poziom duszy : 7 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 60 Join date : 28/10/2016 Age : 24
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Pią Gru 09, 2016 11:00 am
I was so naive to believe... No więc, cóż... Może nie powinnam tutaj pisać, w końcu maksymalnie mogę tu być, hmm, dwa miesiące? A forum ma ich już okrągłe dwanaście!... Ale nie byłabym sobą, gdybym tu nie napisała. Ja zawsze korzystam z takich okazji, bo lubię wyrażać swoje uczucia, a trochę z nich ma związek z tym forum. Albo raczej z ludźmi, którzy tą stronę tworzą. I nie, nie mówię tu tylko o administracji, o moderatorach, którzy dobrze pełnią swoją rolę, ale nawet oni sami nie postawiliby tego forum na równe nogi. Oczywiście, to ich wkład w udoskonalenie i uatrakcyjnienie tejże witryny, ale to również wkład użytkowników, którzy tu się udzielają. Forum to w końcu nie tylko pusta karta na naszych komputerach czy telefonach, ale przede wszystkim atmosfera i ludzie, którzy ją tworzą - co zresztą im wychodzi. Nie jestem tu długo, jestem raczej juniorem, jednak, jeżeli mogę wypowiadać się o tych osobach - a mogę, bo mniej więcej widzę, jacy jesteście (przynajmniej w internecie) - to to zrobię. Nie będę komentować oprawy graficznej... Lokacji... Nie jestem recenzentką, chociaż sami pewnie wiecie, że mam pozytywne odczucia co do obu z tych rzeczy. Widać, że administracja, a także inni włożyli w to wiele serca i duszy, o której tak wiele tutaj mowa. Nie mam związku z tym forum tak wielkiego jaki mają ci, którzy wypowiedzieli się przede mną w swoich postach i szczerze przez te dwa miesiące nie zrobiłam właściwie nic by to zmienić... Cóż, nie udzielałam się wyjątkowo, moja wena dość szybko uciekła (wraz z partnerem od mojej póki co jedynej sesji), takie małe usprawiedliwienie mojej słabej nieaktywności - poza tym starałam się bardziej nawiązać jakieś relacje. Nie będę mówić do nikogo wprost, po pseudonimach - to nie istotne no i nie chce nikogo pominąć, żeby było jasne, dlatego będę kierować swoje słowa w liczbie mnogiej, do Was. ... That I will be better person Tak, do ciebie również, do ciebie z którym kontakt opiera się poprostu na wymianie "cześć" i "dowodzenia". Widzicie, przychodząc tutaj wstydziłam się siebie. Wiem, że to może brzmieć głupio, ale w końcu każdy przechodzi swój mały koniec świata, niektórzy, może nie wszyscy, ale znajdą się tacy, których wyznacznikiem wartości jest czyjaś uwaga i prawdopodobnie jestem jedną z takich osób. Nikt mnie nie chce, to w takim razie nie jestem wystarczająco wartościowa. Wiem, że mieszam teraz swoje prywatne emocje z forum. Ale chcę w ten sposób pokazać wam, że dzięki wam trochę bardziej sobie zaufałam, trochę bardziej się polubiłam. Nie chcę stawać się w pozycji biednego dziecka, wynajdującego sobie przeszkody, o które mogłoby się potknąć; nie to mam na myśli i nie jestem taka. Zwyczajnie jestem taką trochę niezdarą życiową i każdy mi to długo powtarzał, aż sama zaczęłam wierzyć w to, że jestem nikim, że jestem do niczego. Wtedy zwyczajnie ciężko jest dać sobie samemu szansę. Nie boję się ludzi. Ja boję się ich odrzucenia. I wiem, że nikogo nie zmusze do znajomości ze mną, chodzi mi raczej o to, że odrzucenie zwykle bywa niezbyt... Przyjemnym przeżyciem. Chętnie wymieniłabym swoje ciało. Twarz. Nawet moją niekiedy porytą psychikę. Wszystko. Im jestem starsza, tym poważniej myślę nad operacjami, które mogłyby mi dać złudzenie szczęścia co najwyżej. Kiedyś myślałam o tym, że to sztuczne i że nigdy się tego nie dopuszcze, ale widząc tych wszystkich idealnych ludzi, ludzi bez żadnej skazy, to cóż... Dlatego też trochę lenię się z nabyciem pewności siebie, nawet tutaj. Jedno jest jednak pewne, że czuję się w tym miejscu lepiej niż w rzeczywistości i to lubię na Beyondzie najmocniej. Znalazłam tutaj kochanych ludzi, życzliwych i gotowych pomóc, wysłuchać. Ludzi, na których mogę liczyć i nawet kiedy mam zjechany humor, idzie się uśmiechnąć, może zaśmiać. Będąc na BU czuję się wolna i niczym nieograniczona, bo ludzie tutaj lubią cię tutaj za to kim jesteś i jaki jesteś dla nich, a nie za to jak wyglądasz. Słyszałam trochę komplementów co prawda, ale przecież nie o to chodzi. Jesteście pozytywni i potraficie dzielić się tą pozytywnością, nawet mimo tego, że sami pewnie macie wiele problemów, jednak jak już mówiłam, każdy w jakimś okresie życia przeżywa swoje małe zahwianie świata. Ale napełnieni jesteście determinacją, macie duszę dla drugiego człowieka i to jest bardzo inspirujące! Dzięki Wam zaufałam innym ludziom, sobie i przestałam chcieć zmienić się na siłę, bo może faktycznie powinnam dać szansę osobie, którą jestem, bo ona jest tego warta jak nikt inny na świecie. I nie jest to egoistyczne, bo według mnie by móc odkrywać kogoś, trzeba najpierw odkryć samego siebie, by pozwolić innym to zrobić; wiecie, wszystko działa w dwie strony, tak jak w związku. Bo co ci z tego, że będziesz jeść, jeżeli nie będziesz nigdy syty? No właśnie. Wiadomo, forum to składa się także z naszej twórczości... Tutaj można dać upust emocjom, spędzić przyjemnie czas wśród ludzi, którzy akceptują cię takim jakim jesteś. Każdy może poczuć się ważny, bo każdy z nas jest częścią tej społeczności! I to jest piękne, że wszyscy to budujemy i nie ma podziałów na obozy, nie ma wzajemnej, przesadzonej adoracji i są tu też osoby, których nie można poprostu nie lubić! Jesteście wspaniali. Dzięki wam czuję się tym, kim powinnam i kim chcę być. Dzięki wam właściwie jestem tą osobą i pomogliście mi bardzo mocno. I chociaż może nie zawsze jestem idealna, może nie jestem najbardziej zaufaną osobą, której można powiedzieć wszystko, ale jeżeli dacie mi szansę to z pewnością będę próbować całą moją duszą. Dziękuję za miłe słowa, za przywrócenie wiary w siebie i dziękuję administracji, za to, że stworzyli i zadbali o to forum, by szybko nie umarło i za to, że tym samym skupili tyle barwnych, wyjątkowych osób w jednym miejscu, osób, które miałam przyjemność poznać. Dziękuję. If I stop to be Myself...
Rosa Żółtodziób
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 1 Liczba postów : 29 Join date : 22/11/2016
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Sob Gru 10, 2016 2:20 am
Forum ma już roczek? Gratulacje i wszystkiego najlepszego! <3 Oj, pomimo że jestem tu nowa, to i tak mi się serduszko cieszy z takich informacji. Życzę dla forum kolejnych takich 'roczków' i oby każdy był lepszy od poprzedniego! Więcej tak sympatycznych ludzi jak wy wszyscy tu Dziękuję za ten (krótki, ale zawsze) spędzony miło czas na forum i za ciężką pracę adminów i wszystkich co się dla forum przysłużyli (tyczy się to tez zwykłych użytkowników, przecież bez nich nie byłoby tego wszystkiego :>) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i już wyprzedzając: wesołych świąt! <3
Grillby Admin Główny
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 0 Liczba postów : 267 Join date : 11/01/2016 Age : 27
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Sob Gru 10, 2016 2:56 pm
Nie znoszę życzeń, bo zazwyczaj są takie jakieś puste, nie szczere, więc pominę fakt, iż odbywały się mikołajki. Mimo tego gratuluje Gallu, że udało się wam zebrać taką liczbę ludzi i wręcz zajebistych osób na tym forum, które tętni życiem już od ponad roku. Super atmosfera, chyba jedno z moich ulubionych forum, jak nie te naj naj ulubione.
Jestem ciekawa, czy Beyond dożyje 2 lat, bo jest duże prawdopodobieństwo ;w;
A tu artyzm
Frisk Mistrz Gier
HP : 91 Poziom duszy : 12 Doświadczenie : 61 LOVE : 3 Liczba postów : 1090 Join date : 06/01/2016 Age : 19 Skąd : Powierzchnia
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Nie Gru 11, 2016 2:16 am
Zostałam 5 razy wymieniona, to takie milutkie kochani ♥
Ode mnie króciutko - kocham to forum, kocham Was wszystkich i jak najdłużej dla naszej cudowniusieńkej zgranej ekipy! Specjalne podziękowania oczywiście dla adminów - Galla i Lugii, którzy to nie tylko włożyli dużo pracy ale i jeszcze z nami żyją, piszą fabularnie feelsy i nie tylko, a także spamią mi komórkę smsami (no, spamili! Tak Luu, to o Tobie ♥). Wiecie, że zawsze macie mamusie i upierdliwca-spamera we mnie! Co do trzeciego admina się wypowiem, bo pomimo sytuacji jaka zaszła (welp, ludzie się zmieniają czasem niestety, nie mnie osądzać) to i tak sporo fajnych wspomnień mi pozostanie, a nie zamierzam ich wymazywać z pamięci. Z ludków i ludeczków userów - wszystkich mocno całuję! Praktycznie z każdym tutaj starałam się mieć kontakt bliższy lub dalszy i o każdym mogłabym wymienić coś milutkiego. Tak alfabetycznie idąc (aby było sprawiedliwie!) więc ślę również całuski i życzenia: Alexowi, Alphyś, Burgerowi, Charze, Flosiomeksi, Iskierce, Lash, Knuxowi, Nekro, Papowi (który to spami nam na konfie czasem!), Rei (mam nadzieje, że wróci!) Sansowi oraz Syu, z którymi to jakoś najbliżej się zagadałam ♥ ♥ ♥ Wesołych Świat też wszystkim innym o których zapomniałam (pisanie życzeń o 2 w nocy takie jest :< ) lub których za krótko znam jeszcze. Oby za rok było tutaj wymienionych jeszcze więcej!
Lista milusich forumowych rzeczy z 2016: ♥ Wszystkie feelsowe/śmieszne/słodkie sesje na forum ♥ ♥ Nowi przyjaciele i "siostrzyczki" - kocham was mocniutko! ♥ ♥ Krakowsko-Tomaszowsko-Piotrkowske meety ♥ ♥ Odpały na czacie i konferencji! ♥ ♥ Wszystkie szalone pomysły jakieśmy realizowali! ♥
Oraz najważniejsze: ♥ Wsparcie okazane na forum dla mnie i innych - nawet w trudnych momentach życia "w realu" zawsze znajdowaliśmy w sobie oparcie. Zawsze mieliśmy dla siebie otwarte ramiona i pomoc. To chyba najważniejsza rzecz jaką dla siebie samych podarowaliśmy ♥
(artyzm jak Syu, bo jestem ładna i mogę B) )
Asgore Bywalec
HP : 100 Poziom duszy : 11 Doświadczenie : 49 LOVE : 2 Liczba postów : 74 Join date : 29/05/2016 Age : 24
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Nie Gru 11, 2016 7:51 pm
Nie jest to moje pierwsze forum, właściwie dostałam się tu kompletnie przez przypadek - przeglądanie bannerów zawsze w cenie (y) Obserwowałam to miejsce od jakiegoś miesiąca/dwóch przed rejestracją *Big Brother mode* i bardzo mnie kusiło, żeby tu w końcu się zainstalować :B Miło mnie zaskoczył fakt, że Beyond nie miało wtedy nawet roku, co dla mnie jest nawet dużym plusem :3c młode forum, aaaa, so cuuute Poznałam tutaj sporo osób, do których prędko poczułam sympatię. A nuż kiedyś udałoby mi się załapać na jakiś meet, obecnie to raczej nie za bardzo, smutki XD Panuje tutaj najczęściej miła atmosfera i to przyznaje dodatkowych punktów temu wszystkiemu ;w; Mam nadzieję, że takie ciepełko zostanie tutaj na zawsze ^-^
I... jednak nie zrobiłam kartki, nah. Ale życzenia mogę złożyć, to złożę <3
Przede wszystkim gratuluję z całego serduszka pierwszego roku istnienia! Życzę dalszych sukcesów, aby to forum przeżyło nie dwa lata, nie trzy, a całe sto i jeszcze dłużej! \o/ *rozrzuca konfetti* A także, aby jak najwięcej sympatycznych graczy odkryło to miejsce oraz, żeby wylądowało tu na stałe - niech przyjaźń, miłość i słodycz się rozprzestrzeniają gdzie się da, wohoo (~^^)~
Marinette Mieszkaniec
HP : 100 Poziom duszy : 3 Doświadczenie : 30 LOVE : 0 Liczba postów : 160 Join date : 19/01/2016
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Pon Gru 12, 2016 2:49 pm
Byłam już na wielu forach, ale na bardzo niewielu miałam okazję przesiedzieć prawie cały rok z czego się cieszę niesamowicie, mimo mojej dość ubogiej aktywności na forum na rzecz przesiadywania na konfie gg. :"D Co nie zmienia faktu, że świetnie się bawiłam czy to moją postacią czy to właśnie z userami tego forum, którzy okazali się być mega zajebistymi osobistościami, że aż fest! DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM, każdemu z osobna. *tultula* ❤
Życzę Beyond'owi jak najlepszych sukcesów i wielu userów, aby forum kwitło od wszelkiej maści ciekawymi, intrygującymi i nawet przekomicznymi sesjami, nie wspominając już o takich userach. Aby przeżył kolejny roczek i jeszcze następny, a Adminom wytrwałości i stalowych nerwów przy takich śmieszkach i trollach jak my *ohohoho~* i... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, O!
Życzy Marinette
aka Cyśka~
Vritte Żółtodziób
HP : 100 Poziom duszy : 1 Doświadczenie : 0 LOVE : 1 Liczba postów : 17 Join date : 21/11/2016 Age : 21
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Pon Gru 12, 2016 11:15 pm
O jeny, tak mało czasu zostało, by złożyć życzenia?
Tak jak Syu, niezbyt lubię składać życzenia, więc może po prostu napiszę miłe słowa o forume. Zawsze lubiłam wszelkie sesje pisane, gdzie czułam, że naprawdę tworzę coś stałego, ale w przypadku takich wielkich sesji-molochów czesto rezygnowalam po krótkim czasie, bo czułam sie wyobcowana.
A tu tak nie było <3 . Naprawdę już od momentu stworzenia karty miałam wrażenie, że jestem częścią tego świata. Na żadnym innym forum nie znalazłam tak kochanej i rodzinnej społeczności jak tutaj. Ani przez moment nie czułam się wyalienowana, wręcz miałam wrażenie, że przyjeto mnie tu praktycznie od razu.
Dziękuję, i żeby ten PBF przetrwał jak najdłużej!
Azszar Założyciel
HP : 100 Poziom duszy : 4 Doświadczenie : 23 LOVE : 0 Liczba postów : 719 Join date : 06/12/2015 Age : 30 Skąd : Nie z tego świata
Temat: Re: I Urodziny Forum + Mikołajki Czw Gru 15, 2016 9:00 pm
Dziękuję wszystkim za miłe życzenia i swoje wspominki związane z forum, chociaż naprawdę nie musieliście się tak produkować xD. W każdym razie to dzięki wam forum dożyło swych pierwszych urodzin oraz nadal żyje i miejmy nadzieję, że dożyje drugich, a teraz czas myśleć o co raz bliższych świętach. Zapraszam do eventu Toriel i głosowania w wyborach